AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere ve tava görmek

Kahve falında tencere ve tava görmek

Kahve falında tencere ve tava görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, yolculuğa çıkmaya, hakkı olanlara kavuşacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere ve tava gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında boş tencere tava görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında tencere tava görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Kahve falında tencere tava almak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere ve tava görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tava tencere görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yanmış tava görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tavada yağ eritmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş tava görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir