AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş düdüklü tencere görmek

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş düdüklü tencere gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düdük çalmak kafasının sakinleşeceğine, sorunların kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi düdüğü duymak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kapanan kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düdük öttürmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düdük görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında düdük sesi duymak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir