AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tava görmek

Kahve falında boş tava görmek

Kahve falında boş tava görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, istihdam edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında boş tava gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında boş tencere tava görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş tava görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tava görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Kahve falında tavada et kavurmak aydınlık bir döneme girileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tava tencere görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işarettir.

Kahve falında yağlı tava görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek insanlarla tartışacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında tava tellemek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir