AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere tava görmek

Kahve falında tencere tava görmek

Kahve falında tencere tava görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, eline büyük paralar geçeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tencere tava gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında tencere tava almak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş tencere tava görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tencere ve tava görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere tava görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, işinde büyük başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında tava tencere görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tava görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tava satın almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tava görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir