AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava tencere görmek

Kahve falında tava tencere görmek

Kahve falında tava tencere görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işlerinin çoğalacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında tava tencere gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında tava tencere görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere tava almak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş tencere tava görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında tencere ve tava görmek büyük kazanç sağlanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tencere tava görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çizik tava görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında tavada ekmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavada et pişirmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir