AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tencereler görmek

Kahve falında boş tencereler görmek

Kahve falında boş tencereler görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında boş tencereler gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında boş tencereler görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında boş tencere görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi boş tencere görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük boş tencere görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında boş büyük tencere görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında boş bakır tencere görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek dertlerine derman bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir