AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere tava almak

Kahve falında tencere tava almak

Kahve falında tencere tava almak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, giderlerin artış göstereceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında tencere tava almak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında tencere ve tava görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında tencere tava görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tava tencere görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere tava almak çok sevinip işinin başına geçeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında yumurta tavası görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tava yıkamak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir