AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tahta beşik görmek

Kahve falında boş tahta beşik görmek

Kahve falında boş tahta beşik görmek uykusuz geceler yaşanacağına, huzura erileceğine, diplomalarının artacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında boş tahta beşik gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Kahve falında tahta boş beşik görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında boş tahta beşik görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahtadan beşik görmek onları koruyup kollayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta beşik görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında içi boş beşik görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında boş demir beşik görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalettir.

Kahve falında boş beşik sallamak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir