AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş beşik sallamak

Kahve falında boş beşik sallamak

Kahve falında boş beşik sallamak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş beşik sallamak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında boş beşik sallamak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak rızkının artacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beşik sallamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta boş beşik görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında boş demir beşik görmek istenen herşeye kavuşulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş tahta beşik görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir