AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş beşik görmek

Kahve falında içi boş beşik görmek

Kahve falında içi boş beşik görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi boş beşik gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında içi boş beşik görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş demir beşik görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında boş beşik sallamak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta boş beşik görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında boş pembe beşik görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş tahta beşik görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüllü beşik görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir