AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş demir beşik görmek

Kahve falında boş demir beşik görmek

Kahve falında boş demir beşik görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, onların mutlu haberlerini alacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boş demir beşik gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında boş demir beşik görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında demir beşik görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş beşik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta boş beşik görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Kahve falında boş pembe beşik görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş beşik sallamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş tahta beşik görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hastalanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir