AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta boş beşik görmek

Kahve falında tahta boş beşik görmek

Kahve falında tahta boş beşik görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta boş beşik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında tahta boş beşik görmek ihanete uğrayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek daha rahat para kazanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalettir.

Kahve falında tahta beşik görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında tahtadan beşik görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında içi boş beşik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında boş beşik sallamak aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş demir beşik görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir