AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan beşik görmek

Kahve falında tahtadan beşik görmek

Kahve falında tahtadan beşik görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tahtadan beşik gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Kahve falında tahtadan beşik görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tahta boş beşik görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta beşik görmek işinden uzaklaşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşikte erkek çocuğu görmek gelirinin düşeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü beşik görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski beşik görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir