AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bebek beşiği görmek

Kahve falında boş bebek beşiği görmek

Kahve falında boş bebek beşiği görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, umutlarının çoğalacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işinin aksayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Kahve falında boş bebek beşiği gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında boş demir beşik görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında boş beşik sallamak gücünün azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta boş beşik görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işarettir.

Kahve falında boş pembe beşik görmek ona emek vereceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına inanılır.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir