AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta beşik görmek

Kahve falında tahta beşik görmek

Kahve falında tahta beşik görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta beşik gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tahtadan beşik görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta beşik görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta boş beşik görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç beşik görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Kahve falında beşiğe binmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında demir beşik görmek alim insanlardan sayılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap beşik görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir