AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş pembe beşik görmek

Kahve falında boş pembe beşik görmek

Kahve falında boş pembe beşik görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında boş pembe beşik gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında boş pembe beşik görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta boş beşik görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında boş beşik sallamak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında boş tahta beşik görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında boş demir beşik görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe beşik görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir