AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe beşik görmek

Kahve falında pembe beşik görmek

Kahve falında pembe beşik görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe beşik gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Kahve falında pembe beşik görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işarettir.

Kahve falında boş pembe beşik görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap beşik görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşikte erkek bebek görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında beşiğin yandığını görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beşik görmek ağır günler geçireceğine, kişinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir