AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara toprak atmak

Kahve falında boş mezara toprak atmak

Kahve falında boş mezara toprak atmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına inanılır.

Kahve falında boş mezara toprak atmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında boş mezara toprak atmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine inanılır.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak atmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına yorulur.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir