AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne toprak atmak

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, garanti olacak makama oturacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, o kapıyı kapatacağına, sağlığının da bozulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak ticaret sektörüne atılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak iş güç sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boş mezara toprak atmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kötü günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir