AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa toprak atmak

Kahve falında mezarlığa toprak atmak

Kahve falında mezarlığa toprak atmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında mezara toprak atmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir