AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara toprak atmak

Kahve falında mezara toprak atmak

Kahve falında mezara toprak atmak içinin rahatlayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, saygınlığının artacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak atmak gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak atmak üzüntülerinin son bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak maddi gücünün de daimi olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boş mezara toprak atmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir