AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarına toprak atmak

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, tövbe etmeye, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak maddi durumunun düzeleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak atmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir