AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara kürekle toprak atmak

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zenginliğinin süreceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, hayırlı bir evlat olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına yorulur.

Kahve falında kürekle toprak atmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kürekle atmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, esenlik bulacağına işaret eder.

Kahve falında kürekle toprak bellemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kürekle kum atmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Kahve falında kürekle kömür atmak rahat bir döneme gireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kürekle kar atmak bilmek istediklerini öğreneceğine, iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle çamur atmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir