AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerine toprak atmak

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, büyük bir mala sahip olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında mezara toprak atmak durulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında boş mezara toprak atmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak başka işler deneyeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak eline geçen paraları tutamayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir