AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak kazancın gittikçe artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak rütbe alacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir