AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kuyuya düşmek

Kahve falında boş kuyuya düşmek

Kahve falında boş kuyuya düşmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hata yapılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında boş su kuyusu görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş kuyu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, yükünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine inanılır.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir