AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç kuyusuna düşmek

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kurulu düzeninin olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine alamet eder.

Kahve falında kireç kuyusu görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında duvara kireç görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirec temizlemek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında kirecle badana yapmak farklı şeyler deneyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kireç karmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirece batmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında duvara kireç yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir