AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kuyu görmek

Kahve falında boş kuyu görmek

Kahve falında boş kuyu görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş kuyu gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında boş su kuyusu görmek huzurlu bir insan olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında boş kuyu görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyunun taştığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında artezyen kuyusu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kuyu görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir