AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş su kuyusu görmek

Kahve falında boş su kuyusu görmek

Kahve falında boş su kuyusu görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, işiyle nam salacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su kuyusu gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında boş su kuyusu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Kahve falında boş kuyu görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında boş kuyuya düşmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Kahve falında su kuyusuna atlamak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su kuyusu görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük su kuyusu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir