AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde altın görmek

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, iş kaybı yaşanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Kahve falında kuyunun içinde altın gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, iyi şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir