AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun taştığını görmek

Kahve falında kuyunun taştığını görmek

Kahve falında kuyunun taştığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun taştığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında kuyunun taştığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında taşan kuyu görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya taş atmak gösterilen sabrın tükeneceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya indiğini görmek rızkının bollaşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya atladığını görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında petrol kuyusu görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir