AnaSayfa / Genel / Kahve falında artezyen kuyusu görmek

Kahve falında artezyen kuyusu görmek

Kahve falında artezyen kuyusu görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kısa sürede başarısının artacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında artezyen kuyusu gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında artezyen kuyusu görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında artezyen görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında su kuyusuna düşmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kara kuyu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun taştığını görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir