AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kuyu görmek

Kahve falında evde kuyu görmek

Kahve falında evde kuyu görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kuyu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kuyu görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek gönül hoşluğu yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında bahçede kuyu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir