AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kolonya şişesi görmek

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Kahve falında boş kolonya şişesi gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Kahve falında kolonya satın almak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolonya sürmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kolonyası görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında limon kolonyası görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, güvensizlik duymaya delalet eder.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında saça kolonya sürmek yaşamdan istediklerini alacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında kolonya içmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir