AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya satın almak

Kahve falında kolonya satın almak

Kahve falında kolonya satın almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, güzel haberlerin alınacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya satın almak gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında kolonya satın almak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kolonyası görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kolonya görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün kolonyası görmek işlerinin artacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya dökmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir