AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya sürmek

Kahve falında kolonya sürmek

Kahve falında kolonya sürmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolonya sürmek gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Kahve falında saça kolonya sürmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kolonya sürmek çözümlere kavuşacağına, tüm keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında kolonya dökmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya içmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında limon kolonyası koklamak zenginliğini kaybedeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birine kolonya vermek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında kolonya satın almak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir