AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kolonya sürmek

Kahve falında saça kolonya sürmek

Kahve falında saça kolonya sürmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Kahve falında saça kolonya sürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında saça kolonya sürmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolonya sürmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında limon kolonyası içmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında limon kolonyası görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kolonya görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kolonya vermek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kolonya satmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir