AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kolonyası görmek

Kahve falında bebek kolonyası görmek

Kahve falında bebek kolonyası görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kolonyası gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Kahve falında bebek kolonyası görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kolonya almak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında limon kolonyası koklamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Kahve falında kolonya koklamak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolonya satın almak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya içmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye kolonya vermek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir