AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya içmek

Kahve falında kolonya içmek

Kahve falında kolonya içmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, makamının yükseleceğine, kem gözlere geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kolonya içmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında limon kolonyası içmek güzel bir haber almaya, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kolonya içmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kolonya almak mal ve mülk sahibi olmaya, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolonya satın almak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça kolonya sürmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kolonya sürmek geride bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında bebek kolonyası görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir