AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş içki şişesi görmek

Kahve falında boş içki şişesi görmek

Kahve falında boş içki şişesi görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş içki şişesi gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında boş içki şişesi görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalettir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesi kırmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında şişede içki görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesi taşımak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında içki şişesi atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinden su içmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir