AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesi atmak

Kahve falında içki şişesi atmak

Kahve falında içki şişesi atmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesi atmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında içki şişesi atmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişeden içki içmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Kahve falında şişeyle içki içmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek artık daha dikkatli davranacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında içki şişesi kırmak kazancın yar yarıya düşeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şişede içki görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir