AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesinden su içmek

Kahve falında içki şişesinden su içmek

Kahve falında içki şişesinden su içmek fakirlikten kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, büyük başarılar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinden su içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında içki şişesinden su içmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şişeyle içki içmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında şişeden içki içmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında su şişesinden su içmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Kahve falında pet şişede su içmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında şişeyle su içmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında şişe su içmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir