AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesi kırmak

Kahve falında içki şişesi kırmak

Kahve falında içki şişesi kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında içki şişesi kırmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında içki şişesi kırmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, maddi gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesi taşımak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında şişeyle içki içmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında içki şişesi saklamak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, istediği makama geleceğine yorulur.

Kahve falında içki şişesinden su içmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında içki şişesi atmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir