AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında şişeden içki içmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında içki şişesi taşımak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Kahve falında içki şişesi saklamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek zamanının boşa gideceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek hayatının bir düzene kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek çok hayırlı günler görüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında içki şişesi kırmak kendisine kızacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir