AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesi taşımak

Kahve falında içki şişesi taşımak

Kahve falında içki şişesi taşımak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sağlığın bozulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesi taşımak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında içki şişesi taşımak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içki şişesinden su içmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesi atmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında içki şişesi kırmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında şişeden içki içmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir