AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede içki görmek

Kahve falında şişede içki görmek

Kahve falında şişede içki görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yetki sahibi olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında şişede içki gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında içki şişesi atmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Kahve falında içki şişesi saklamak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında içki şişesinden su içmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir