AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesinden içki içmek

Kahve falında içki şişesinden içki içmek

Kahve falında içki şişesinden içki içmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Kahve falında içki şişesinden su içmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi bildiğini okuyacağına inanılır.

Kahve falında şişeden içki içmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi saklamak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında boş içki şişesi görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek ailesinden hayır göreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında içki şişesi taşımak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir