AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir beşik görmek

Kahve falında demir beşik görmek

Kahve falında demir beşik görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında demir beşik gördüyseniz:

  • Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında demir beşik görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş demir beşik görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil beşik görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta beşik görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulur.

Kahve falında beşik yapmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beşik görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında içi boş beşik görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tüllü beşik görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir