AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş boş dolaşmak

Kahve falında boş boş dolaşmak

Kahve falında boş boş dolaşmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Kahve falında boş boş dolaşmak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında boş boş dolaşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havluyla dolaşmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında camide dolaşmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla dolaşmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir