AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir evde dolaşmak

Kahve falında boş bir evde dolaşmak

Kahve falında boş bir evde dolaşmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yaşamına renk geleceğine işarettir.

Kahve falında boş boş dolaşmak yüzünde güller açacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ev içinde dolaşmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evden eve dolaşmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında ev dolaşmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi dolaşmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evde dolaşmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, işinde itibar edineceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak işlerinin daha da iyi olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir